Krkovice v jogurtu

Jemná krkovička s lahodnou chutí. Díky naložení a pomalému dušení se přímo rozpadá na talíři.

Reklama

Ingredience

Množství na
+
  porce

Postup přípravy

1.
Plátky krkovičky naklepeme. Smícháme marinádu, dáme tam vše kromě soli, česnek prolisujeme.
2.
Plátky krkovičky naložíme do marinády, mísu uzavřeme a vložíme na 24 hodin do lednice. Několikrát mísu otočíme na víko nebo maso přeskládáme.
3.
Poté posolíme z obou stran. Rozehřejeme sádlo a orestujeme z jedné strany. Poté otočíme, velmi mírně podlijeme vodou a ztlumíme teplotu. Pro vaření použijte dvě široké pánve s poklicí.
4.
Na mírném stupni dusíme 2 hodiny. Podáváme s rýží.

Od: Ráďa 78, 20.11.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
324.20 kcal
Protein
29.89 g
Sacharidy
z toho cukr
6.31 g
5.45 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
19.78 g
7.47 g

Detailní rozpis

Reklama
Reklama