Krkovice v jogurtu
- Přidat foto
-
Reklama
Jemná krkovička s lahodnou chutí. Díky naložení a pomalému dušení se přímo rozpadá na talíři.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Plátky krkovičky naklepeme. Smícháme marinádu, dáme tam vše kromě soli, česnek prolisujeme.
2.
Plátky krkovičky naložíme do marinády, mísu uzavřeme a vložíme na 24 hodin do lednice. Několikrát mísu otočíme na víko nebo maso přeskládáme.
3.
Poté posolíme z obou stran. Rozehřejeme sádlo a orestujeme z jedné strany. Poté otočíme, velmi mírně podlijeme vodou a ztlumíme teplotu. Pro vaření použijte dvě široké pánve s poklicí.
4.
Na mírném stupni dusíme 2 hodiny. Podáváme s rýží.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 2 hod vaření |
Množství: | 6 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 28 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
324.20 kcal |
Protein |
29.89 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
6.31 g
5.45 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
19.78 g
7.47 g
|
Reklama
Reklama