Low-carb makovec z domácí pekárny
- Přidat foto
-
Reklama
Recept je vhodný pro ty, kteří jsou alergičtí na lepek a nebo pro ty, co se stravují low carb. U nás doma ho jíme všichni, protože skvěle chutná a pokud máte domácí pekárnu, tak je příprava naprosto snadná. Dá se upéct i v klasické troubě ve formě.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Do domácí pekárny si nasypeme všechny suroviny.
2.
Zapneme program rychlé pečení. Na mé pekárně je 58 minut. Spustíme program a sem tam nakoukneme, jestli není těsto příliš husté. Pokud ano, přidáme smetanu. Mák pokaždé jinak pije, tak proto raději kontrolujeme. Ještě ochutnávám těsto a případně doslazuji tekutou stévií.
3.
Po skončení programu, zkusíme špejlí, zda je uvnitř makovec upečený. Většinou ještě zvolím program jen pečení, kde ještě 10 minut peču.
4.
Poté vyklopíme, posypeme strouhaným kokosem a můžeme podávat.
5.
Někdy do těsta přidávám i rumovou nebo mandlovou tresť.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 1 hod vaření 1 hod 10 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 31 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
535.89 kcal |
Protein |
18.53 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
8.02 g
4.44 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
45.62 g
13.48 g
|
Reklama
Reklama