Zelný salát s mrkví

Zelný salát je plný vitamínů a hodí se skvěle jako příloha k pečenému masu.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Hlávku zelí si rozkrojíme na půl. Půlky rozkrojíme ještě jednou na půl a vyřízneme košťál.
2.
Zelí si nakrájíme na tenké nudličky a dáme do mísy. Osolíme, přilijeme ocet a tekutou stévii.
3.
Očištěnou mrkev si nastrouháme na hrubém struhadle a přidáme do mísy.
4.
Vše společně promícháme, nejlépe rukama. Je dobré zelí u míchání promačkat, aby pustilo šťávu.
5.
Po zamíchání přidáme olivový olej a můžeme podávat.

Od: Petuler, 27.11.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
15 min celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 9 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
205.13 kcal
Protein
3.61 g
Sacharidy
z toho cukr
12.14 g
10.51 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
13.88 g
1.96 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama