Zelný salát s mrkví
- Přidat foto
-
Reklama
Zelný salát je plný vitamínů a hodí se skvěle jako příloha k pečenému masu.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Hlávku zelí si rozkrojíme na půl. Půlky rozkrojíme ještě jednou na půl a vyřízneme košťál.
2.
Zelí si nakrájíme na tenké nudličky a dáme do mísy. Osolíme, přilijeme ocet a tekutou stévii.
3.
Očištěnou mrkev si nastrouháme na hrubém struhadle a přidáme do mísy.
4.
Vše společně promícháme, nejlépe rukama. Je dobré zelí u míchání promačkat, aby pustilo šťávu.
5.
Po zamíchání přidáme olivový olej a můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 15 min celkem |
Množství: | 3 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 9 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
205.13 kcal |
Protein |
3.61 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
12.14 g
10.51 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
13.88 g
1.96 g
|
Reklama
Reklama