Květákové rizoto s mozzarellou
- Přidat foto
-
Reklama
Květákové rizoto vás mile překvapí svou chutí. Je lehce stravitelné, na přípravu nenáročné a výsledek stojí za to.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Nakrájíme si maso na menší kostičky, osolíme, opepříme.
2.
Rozehřejeme si sádlo na pánvi a maso na něm opečeme. Během opékání přidáme cibuli nakrájenou na kostičky.
3.
Květák si rozebereme na menší růžičky a větším nožem rozsekáme na co nejmenší kousky.
4.
Papriku nakrájíme na kostičky a společně s květákem přidáme do pánve.
5.
Chvíli opékáme, tak aby nám zůstal květák křupavý. Poté sundáme z plotny, vmícháme nastrouhanou mozzarelu, dochutíme vegetou, česnekem a můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 30 min vaření 40 min celkem |
Množství: | 3 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 42 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
410.22 kcal |
Protein |
39.35 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
13.72 g
9.19 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
20.29 g
9.08 g
|
Reklama
Reklama