Oříško-kakaové cukroví strojkové
- Přidat foto
-
Reklama
Jednoduché a moc dobré cukroví ze strojku, obalené v cukru.
Reklama
Ingredience
na obalení
Postup přípravy
1.
Z uvedených surovin si vypracujeme těsto a necháme alespoň dvě hodiny v chladu odležet.
2.
Potom si na mlýnek na maso našroubujeme tvořítko na cukroví, nastavíme si tvar, jaký požadujeme a můžeme začít vytlačovat tvary... prostě meleme. Samozřejmě můžete pracovat i s modernějšími tvořítky, je jich nepřeberné množství na výběr.
3.
Vytvořené cukroví klademe na plech vyložený pečícím papírem a pečeme na 190 stupňů.
4.
Hotové cukroví obalujeme ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 2 hod celkem |
Množství: | 50 × porce |
Autor: | Šárka75 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 3 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
78.37 kcal |
Protein |
1.19 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
7.29 g
2.32 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
4.91 g
2.53 g
|
Reklama
Reklama