Oříško-kakaové cukroví strojkové

Jednoduché a moc dobré cukroví ze strojku, obalené v cukru.

Reklama

Ingredience

na obalení

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Z uvedených surovin si vypracujeme těsto a necháme alespoň dvě hodiny v chladu odležet.
2.
Potom si na mlýnek na maso našroubujeme tvořítko na cukroví, nastavíme si tvar, jaký požadujeme a můžeme začít vytlačovat tvary... prostě meleme. Samozřejmě můžete pracovat i s modernějšími tvořítky, je jich nepřeberné množství na výběr.
3.
Vytvořené cukroví klademe na plech vyložený pečícím papírem a pečeme na 190 stupňů.
4.
Hotové cukroví obalujeme ve směsi moučkového a vanilkového cukru.

Od: Šárka75, 1.12.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 2 hod celkem
Množství: 50 × porce
Autor: Šárka75
Cena ingrediencí: 1 × porce = 3 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
78.37 kcal
Protein
1.19 g
Sacharidy
z toho cukr
7.29 g
2.32 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
4.91 g
2.53 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama