Pórková rýže se žampiony

Rýže jako příloha nemusí být vůbec nudná a nezajímavá. Pár ingrediencí a minuta navíc a máte nesrovnatelně lepší chuťový zážitek.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Pórek překrojíme napůl a poté nakrájíme. Suroviny si připravíme k ruce a rozehřejeme olej. Přidáme pórek a vegetu. Promícháme a necháme chvíli restovat. Stále mícháme a přidáme rýži, promícháme.
2.
Vmícháme žampióny a zalijeme vodou. Hladina vody nad rýží by měla být asi na článek prostředníčku. Přivedeme k varu, dáme poklici, snížíme teplotu. Vaříme asi 20 minut, poté dáme do utěrky a do peřin.

Od: Ráďa 78, 1.12.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
20 min vaření
25 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 10 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
314.05 kcal
Protein
4.06 g
Sacharidy
z toho cukr
42.00 g
0.61 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
13.98 g
1.97 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama