Vepřové ve vaječné marinádě

Vaječná marináda není těžká, jako bývají olejové, a přitom uchová maso krásně šťavnaté a křehké. Nespěchejte s přípravou, maso nechejte marinovat alespoň přes noc.

Reklama

Ingredience

Množství na
+
  porce

Postup přípravy

1.
Vepřové maso nakrájíme na kostičky. V míse smícháme vejce s kořením a prolisovaným česnekem. Přidáme mouku a vytvoříme řídké těstíčko.
2.
Vložíme maso, promícháme. Uzavřeme mísu a dáme do lednice marinovat.
3.
Používejte mísu s kvalitním víkem, poté stačí v lednici během doby marinování jen přetočit na víko a později zase zpět.
4.
Hotové restujeme na oleji na nižší teplotu. Podáváme s brambory nebo bramborovou kaší.

Od: Ráďa 78, 2.12.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Hodnocení:
Čas: 5 min příprava
20 min vaření
12 hod celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Ráďa 78
Kategorie a štítky:

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
252.20 kcal
Protein
32.77 g
Sacharidy
z toho cukr
9.03 g
0.75 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
8.88 g
2.44 g

Detailní rozpis

Reklama
Reklama