Fazole s klobáskou po kovbojsku
- Přidat foto
-
Reklama
Luštěniny nejíme úplně často, ale fazole po kovbojsku nám moc chutnají.
Reklama
Ingredience
jako příloha
Postup přípravy
1.
Na oleji zpěníme cibuli nadrobno nakrájenou, přidáme na kousky nakrájenou klobásu, světlou papriku a restujeme.
2.
Okořeníme, přidáme plechovku s loupanými rajčaty, čertovskou omáčku a chvilku dusíme.
3.
Fazole z plechovky scedíme, přidáme do směsi a promícháme. Fazole v plechovce jsou měkké, takže máme téměř hotovo.
4.
Vmícháme prolisovaný česnek a osolíme.
5.
Nakonec zahustíme rýžovou moukou rozmíchanou v trošce vody.
6.
Podáváme s čerstvým chlebem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 30 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Šárka75 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 44 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
517.48 kcal |
Protein |
21.63 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
47.45 g
12.13 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
23.82 g
7.58 g
|
Reklama
Reklama