Cibulové kroužky
- Přidat foto
-
Reklama
Cibulové kroužky nás vždy překvapí svou nasládlou a přitom kořeněnou chutí. Využíváme je jako předkrm, přílohu či chuťovku. 3 ks cibule bohatě stačí pro celou rodinu a někdy ještě zbyde. Cibulové kroužky jsou po smažení dost mastné, a tak je dobré je nechat odkapat a položit na chvilku do ubrousku, aby z nich olej vysál.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Oloupeme cibuli, nakrájíme ji na širší plátky a rozdělíme cibulové kroužky do mísy.
2.
Budeme potřebovat 2 mísy. Do první mísy si připravíme tekuté ingredience a do druhé ty suché.
3.
Nejprve si rozklepneme vejce a metličkou ho vyšleháme. K vejci přidáme kuřecí vývar, mouku, prášek na pečení, sůl, pepř, olivový olej, vodku.
4.
Do druhé mísy si připravíme strouhanku, kukuřičnou mouku, škrob, tymián, česnek, papriku, nastrouhaný parmazán, pepř a sůl a promícháme.
5.
Cibulové kroužky vložíme nejprve do připravené tekuté směsi, pak obalíme v sypké směsi a smažíme na rozpáleném oleji do zlatova.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
45 min příprava 45 min vaření 1 hod 30 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Marie |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 21 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
435.13 kcal |
Protein |
15.92 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
66.27 g
7.17 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
7.87 g
3.01 g
|
Reklama
Reklama