Červené zelí zahuštěné pohankovou moukou
- Přidat foto
-
Reklama
Skvělá příloha, která se nejlépe hodí k pečenému vepřovému masu a bramborovým nebo houskovým knedlíkům. Je zahuštěné lehčí a zdravější moukou, pohankovou.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Zelí vyndáme ze sklenice a dáme do hrnce. Zalejeme do 1/3 vodou. Necháme chvíli povařit. Mělo by být poloměkké.
2.
Vedle rozehřejeme olej a přidáme pohankovou mouku. Necháme zpěnit a dobře promícháme.
3.
Zásmažku vmícháme do zelí. Dochutíme cukrem a solí.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
3 min příprava 15 min vaření 20 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 12 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
318.18 kcal |
Protein |
3.00 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
29.90 g
20.29 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
18.98 g
2.63 g
|
Reklama
Reklama