Tuňáková pomazánka se šunkou a vejcem

Nadýchaná a lehká pomazánka, která se hodí jako snídaně i večeře. Můžete ji bez obav použít i na chuťovky a dozdobit okurkou.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vejce uvařte natvrdo a nechejte zchladnout. Oloupejte a žloutek dejte do mísy.
2.
Žloutek promixujte s tuňákem, máslem a sýrem.
3.
Šunku a bílek nakrájejte na drobné kostičky a vařechou vmíchejte. Ochuťte solí a pepřem a dejte vychladit do lednice.

Od: Ráďa 78, 9.12.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
15 min vaření
15 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 15 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
190.21 kcal
Protein
10.55 g
Sacharidy
z toho cukr
0.83 g
0.55 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
16.04 g
9.24 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama