Tuňáková pomazánka se šunkou a vejcem
- Přidat foto
-
Reklama
Nadýchaná a lehká pomazánka, která se hodí jako snídaně i večeře. Můžete ji bez obav použít i na chuťovky a dozdobit okurkou.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Vejce uvařte natvrdo a nechejte zchladnout. Oloupejte a žloutek dejte do mísy.
2.
Žloutek promixujte s tuňákem, máslem a sýrem.
3.
Šunku a bílek nakrájejte na drobné kostičky a vařechou vmíchejte. Ochuťte solí a pepřem a dejte vychladit do lednice.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 15 min vaření 15 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 15 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
190.21 kcal |
Protein |
10.55 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
0.83 g
0.55 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
16.04 g
9.24 g
|
Reklama
Reklama