Kuřecí rizoto s cizrnou a houbami
- Přidat foto
-
Reklama
Lehké kuřecí rizoto s výbornou cizrnou si s chutí dáte k obědu i k večeři.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Cizrnu přes noc namočenou ve vodě uvaříme doměkka spolu s mrkvemi. Můžeme použít i sterilovanou cizrnu.
2.
V hrnci na rýži rozehřejeme olej, nasypeme vegetu a rýži. Orestujeme a dobře promícháme. Zalejeme vodou a ochucenou rýži uvaříme pod pokličkou.
3.
Zbylé kuřecí maso z pečeně nakrájíme na menší kousky. Na pánvi orestujeme cibuli nakrájenou na proužky. Přidáme kuřecí maso a grilovací koření.
4.
Prohřejeme a přidáme hrášek a žampiony. Mrkev s cizrnou scedíme, mrkev nakrájíme na kolečka. Mrkev a cizrnu vmícháme k masu. Nakonec smícháme s hotovou rýží.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 30 min vaření 40 min celkem |
Množství: | 3 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 38 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
533.84 kcal |
Protein |
37.48 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
79.37 g
10.53 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
3.76 g
0.89 g
|
Reklama
Reklama