Špenát s pohankou

Odlehčená verze české klasiky, kterou připravíte za pár korun. Chuťově nepoznáte rozdíl.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V širším hrnci rozehřejeme olej. Přidáme pohankovou mouku a zpěníme. Zalijeme mlékem a promícháme kaši.
2.
Přidáme špenátový protlak a snížíme teplotu. Společně prohříváme a stále mícháme.
3.
Ochutíme prolisovaným česnekem, solí a pepřem. Podáváme s vejcem a bramborovým knedlíkem.

Od: Iva V, 12.12.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
10 min vaření
15 min celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 9 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
353.02 kcal
Protein
5.23 g
Sacharidy
z toho cukr
11.62 g
2.71 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
32.29 g
4.70 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama