Rychlý koláč s broskvemi

Krásně vypadající koláč se svěží chutí a oblíbenou želatinou. V troubě jej budete mít za 10 minut a nahoru je skvělá i kombinace broskve a jahody.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vejce ušleháme s cukry. Přidáme vodu, olej a mléko. Prošleháme. Ve vedlejší míse smícháme mouku s práškem do pečiva. Vymažeme a vysypeme koláčovou formu.
2.
Těsto zamícháme s moukou a přidáme citrónovou kůru. Mouku vmícháme do těsta vařečkou. Nalejeme do koláčové formy. Dáme upéct na 180 stupňů na 20 až 30 minut.
3.
Necháme úplně vychladnout. Nahoru nakrájíme broskve na plátky.
4.
Na želatinu si připravíme šťávu z kompotu a dolejeme ji vodou do 750 ml. Vmícháme vanilkový puding. Necháme 3 minuty v pokojové teplotě a poté přivedeme k varu. Povaříme 2 minuty a broskve zalejeme. Necháme zatuhnout.

Od: Iva V, 12.12.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
30 min vaření
50 min celkem
Množství: 8 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 10 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
327.29 kcal
Protein
3.97 g
Sacharidy
z toho cukr
48.12 g
32.70 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
13.10 g
2.06 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama