Sójová sekaná
- Přidat foto
-
Reklama
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Smícháme granulát a sójovou omáčku. Zeleninový vývar přivedeme k varu a nalijeme ho na granulát. Promícháme, přiklopíme a necháme 10 minut odstát.
2.
V pánvičce rozpálíme olej a orestujeme cibuli a česnek, dokud nezesklovatí a nezačne pomalu hnědnout, cca 10 minut.
3.
Mezitím si smícháme pepř, česnekový prášek, kmín, kečup a mouku v misce. Poté přidáme cibulku a důkladně promícháme. Vše přidáme do nabobtnalého granulátu. Rukama dobře prohněteme, aby se všechny složky dobře spojily.
4.
Polovinu směsi přendáme do misky a tyčovým mixérem rozmixujeme.
5.
Oba díly dáme znovu dohromady a dobře promícháme rukama. Důvodem k tomu kroku je, aby sekaná při krájení lépe držela.
6.
Troubu předehřejeme na 180°c.
7.
Vytvarujeme ze směsi velký bochník, který položíme na plech vyložený pečícím papírem.
8.
Nakonec bochník potřeme vrstvou kečupu. Po 20 minutách vyndáme a opět potřeme kečupem. Pečeme dalších 25 minut.
9.
Tip: Před krájením necháme 10 minut odstát.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 45 min vaření 1 hod celkem |
Množství: | 6 × porce |
Autor: | Liška |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 18 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
412.94 kcal |
Protein |
30.98 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
52.56 g
19.12 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
6.42 g
1.06 g
|
Reklama
Reklama