Vepřové výpečky
- Přidat foto
-
Reklama
Česká klasika, kterou si s chutí dáme k nedělnímu obědu. Hodí se i pro slavnostní příležitosti. Stačí neuspěchat pečení.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Bůček s vepřovým masem nakrájíme na větší kostky. Dáme do mísy a důkladně promícháme s kořením a prolisovaným česnekem.
2.
Do velkého pekáče dáme na kostičky nakrájené cibule, vložíme okořeněné maso a jen zlehka podlijeme, maximálně 150 ml vody.
3.
Dáme poklici a vložíme do trouby rozehřáté na 300 stupňů. Ihned snížíme teplotu na 130 stupňů a pečeme 3 hodiny. Ke konci pečení odklopíme víko, zvýšíme teplotu na 220 stupňů a necháme pár minut dopéci.
4.
Podáváme se zelím a knedlíkem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 3 hod 20 min vaření 3 hod 30 min celkem |
Množství: | 5 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 19 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
431.02 kcal |
Protein |
19.17 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
9.18 g
3.82 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
34.74 g
12.28 g
|
Reklama
Reklama