Pikantní vepřové s bulgurem

Měkké vepřové s pikantní šťávou. Spolu s bulgurem je to skvělá večeře, která bude v hrnci za 5 minut.

Reklama

Ingredience

Na přílohu

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme. V hrnci rozehřejeme olej a orestujeme na kostičky nakrájenou cibuli. Přidáme maso, sladkou papriku, chilli a promícháme. Provoníme prolisovaným česnekem. Zalijeme vodou do 2/3 a dusíme asi 1,25 hodiny na mírný stupeň.
2.
Po hodině vaření přidáme žampiony a začneme vařit bulgur. Rozehřejeme olej, přidáme bulgur a vegetu a velmi krátce orestujeme. Zalijeme vodou a vaříme pod poklicí na mírný stupeň.
3.
Podáváme společně.

Od: Ráďa 78, 27.12.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
1 hod 20 min vaření
1 hod 30 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 45 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
1,107.21 kcal
Protein
43.33 g
Sacharidy
z toho cukr
49.82 g
5.61 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
80.00 g
11.50 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama