Pikantní vepřové s bulgurem
- Přidat foto
-
Reklama
Měkké vepřové s pikantní šťávou. Spolu s bulgurem je to skvělá večeře, která bude v hrnci za 5 minut.
Reklama
Ingredience
Na přílohu
Postup přípravy
1.
Maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme. V hrnci rozehřejeme olej a orestujeme na kostičky nakrájenou cibuli. Přidáme maso, sladkou papriku, chilli a promícháme. Provoníme prolisovaným česnekem. Zalijeme vodou do 2/3 a dusíme asi 1,25 hodiny na mírný stupeň.
2.
Po hodině vaření přidáme žampiony a začneme vařit bulgur. Rozehřejeme olej, přidáme bulgur a vegetu a velmi krátce orestujeme. Zalijeme vodou a vaříme pod poklicí na mírný stupeň.
3.
Podáváme společně.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 1 hod 20 min vaření 1 hod 30 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 45 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
1,107.21 kcal |
Protein |
43.33 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
49.82 g
5.61 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
80.00 g
11.50 g
|
Reklama
Reklama