Pomerančový punč

Vánoční pohoda, plápolající oheň, punč na zahřátí :)

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Omyjeme pomeranč a nakrájíme na půlměsíčky.
2.
Víno nalijeme do kastrůlku a dáme vařit na sporák, přilijeme pomerančový džus a rum.
3.
Zamícháme s cukrem, skořicí, hřebíčkem, badyánem a nakonec přidáme pomeranč.
4.
Vaříme cca 15 minut.
5.
Pokud máte raději sladší punč, přidejte si cukr dle libosti.

Od: Liška, 27.12.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
15 min vaření
20 min celkem
Množství: 16 × porce
Autor: Liška
Cena ingrediencí: 1 × porce = 13 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
105.79 kcal
Protein
0.14 g
Sacharidy
z toho cukr
11.36 g
9.93 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
0.03 g
0.00 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama