Vepřové závitky se zelím a anglickou slaninou
- Přidat foto
-
Reklama
Šťavnatá krkovička se dobře hodí k pomalému pečení. Díky náplni ze zelí a anglické slaniny nebude nikdy vysušená.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Plátky krkovičky dobře rozklepejte. Z obou stran osolte a opepřete. Z jedné strany potřete hořčicí a prolisovaným česnekem. Poklaďte plátky anglické slaniny.
2.
Doprostřed dejte kysané zelí a zaviňte. Zamotejte nití a pevně utahujte.
3.
Vložte do pekáče s trochou oleje. Nepodlévejte. Dejte do trouby rozehřáté na 200 stupňů. Po 5 minutách snižte teplotu na 140 a pečte 2 hodiny.
4.
Před servírováním samozřejmě odstraňte nit.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 2 hod vaření 2 hod 15 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 43 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
578.71 kcal |
Protein |
41.14 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
4.70 g
1.36 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
43.02 g
12.86 g
|
Reklama
Reklama