Špagety s artyčoky

Bodlák zajímavé chuti je skvělý do salátů i hlavních jídel. Vyzkoušejte, jak výborně chutná se špagetami.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Artyčoky necháme okapat a překrojíme na větší kusy.
2.
Cibuli nakrájíme na proužky, česnek nasekáme nahrubo. Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky.
3.
Dáme vařit špagety.
4.
Vezmeme hlubokou pánev a na malé troše oleje dáme restovat cibuli. Po chvíli přidáme anglickou slaninu a česnek. Anglickou slaninu dobře orestujeme. Jakmile je slanina hotová, přidáme artyčoky.
5.
Společně chvíli prohřejeme a přidáme hotové špagety. Vše promícháme ještě na pánvi a můžeme podávat.

Od: Iva V, 5.1.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
15 min vaření
20 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 39 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
661.96 kcal
Protein
22.91 g
Sacharidy
z toho cukr
63.41 g
7.61 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
32.48 g
10.84 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama