Špagety s artyčoky
- Přidat foto
-
Reklama
Bodlák zajímavé chuti je skvělý do salátů i hlavních jídel. Vyzkoušejte, jak výborně chutná se špagetami.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Artyčoky necháme okapat a překrojíme na větší kusy.
2.
Cibuli nakrájíme na proužky, česnek nasekáme nahrubo. Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky.
3.
Dáme vařit špagety.
4.
Vezmeme hlubokou pánev a na malé troše oleje dáme restovat cibuli. Po chvíli přidáme anglickou slaninu a česnek. Anglickou slaninu dobře orestujeme. Jakmile je slanina hotová, přidáme artyčoky.
5.
Společně chvíli prohřejeme a přidáme hotové špagety. Vše promícháme ještě na pánvi a můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 15 min vaření 20 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 39 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
661.96 kcal |
Protein |
22.91 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
63.41 g
7.61 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
32.48 g
10.84 g
|
Reklama
Reklama