Krkovice v rajčatové marinádě s medem
Pomalu pečená krkovička naložená ve výborné sladkokyselé marinádě. Plátky jsou šťavnaté a hodí se k rýži, bramborové kaši, bramborům nebo hranolkům.
Reklama
Postup přípravy
1.
Plátky masa opláchneme a rozklepeme najemno. V uzavíratelné míse si připravíme marinádu smícháním rajčat, koření, pepře a medu. Volte směs grilovacího koření bez soli.
2.
Nechejte maso marinovat přes noc nebo 24 hodin.
3.
Poté vyjměte a z obou stran posolte. Rozehřejte troubu na 200 stupňů. Do pekáče vlijte marinádu, vložte osolené plátky a uzavřete poklicí.
4.
Snižte teplotu a pečte na 140 stupňů 2 hodiny.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
379.72 kcal |
Protein |
32.87 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
27.59 g
25.05 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
15.93 g
4.02 g
|
Reklama
Reklama