Krémová polévka z artyčoků

Hebká a nadýchaná polévka s netradiční a málo okoukanou chutí artyčoků. Vyzkoušejte jak je výborná.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Artyčoky vyndáme z láku a překrojíme. Dáme vařit s bujónem na asi 15 minut.
2.
Před koncem vaření si připravíme v jiném hrnci jíšku. Rozehřejeme olej, přidáme mouku a necháme zpěnit. Zalejeme vývarem i s uvařenými artyčoky. Dobře promícháme a prošleháme tyčovým mixérem.
3.
Ochutíme prolisovaným česnekem a pokud je třeba i solí a pepřem.
4.
Vypneme a vmícháme smetanu. Podáváme s krutony.

Od: Ráďa 78, 7.1.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
20 min vaření
25 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 24 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
343.16 kcal
Protein
2.75 g
Sacharidy
z toho cukr
9.91 g
1.73 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
32.53 g
9.04 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama