Vaječný salát s hermelínem
- Přidat foto
-
Reklama
Skvělá a pikantní chuťovka, která se výborně hodí k opečené bagetě. Občerstvení pro hosty nemusí být vůbec nudné.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Vejce uvaříme natvrdo. Cibuli nakrájíme na drobné kostičky. Hermelín nakrájíme na menší kousky. Sterilované paprikové proužky překrojíme.
2.
Do mísy nakrájíme vejce na kostičky, smícháme s na kostičky nakrájenou okurkou, cibulí, paprikou a hermelínem. Promícháme s tatarkou a worcesterem.
3.
Pokud je třeba dochutíme solí a pepřem, ale obvykle to už třeba není. Necháme 1 h v lednici a podáváme s opečeným pečivem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 15 min vaření 20 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 18 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
151.19 kcal |
Protein |
8.39 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
7.15 g
2.76 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
9.46 g
4.76 g
|
Reklama
Reklama