Vaječný salát s hermelínem

Skvělá a pikantní chuťovka, která se výborně hodí k opečené bagetě. Občerstvení pro hosty nemusí být vůbec nudné.

Reklama

Ingredience

Množství na
+
  porce

Postup přípravy

1.
Vejce uvaříme natvrdo. Cibuli nakrájíme na drobné kostičky. Hermelín nakrájíme na menší kousky. Sterilované paprikové proužky překrojíme.
2.
Do mísy nakrájíme vejce na kostičky, smícháme s na kostičky nakrájenou okurkou, cibulí, paprikou a hermelínem. Promícháme s tatarkou a worcesterem.
3.
Pokud je třeba dochutíme solí a pepřem, ale obvykle to už třeba není. Necháme 1 h v lednici a podáváme s opečeným pečivem.

Od: Iva V, 8.1.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Hodnocení:
Ohodnotit recept
Čas: 5 min příprava
15 min vaření
20 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Iva V
Kategorie a štítky:

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
151.19 kcal
Protein
8.39 g
Sacharidy
z toho cukr
7.15 g
2.76 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
9.46 g
4.76 g

Detailní rozpis

Reklama
Reklama