Salát z pekingského zelí s anglickou slaninou
- Přidat foto
-
Reklama
Rychle připravený salát, na který nepotřebujete dresink. Perfektně chutná díky opečené slanině. Tu si můžete propéct do křupava nebo jen lehce prohřát na pánvi.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Zelí nakrájíme na menší kostičky a dáme propláchnout do mísy se studenou vodou. Mrkev očistíme a škrabkou nakrájíme na pásky.
2.
Anglickou slaninu nakrájíme na menší kostičky a dáme na suchou pánev vyškvařit.
3.
Zelí vytáhneme z mísy, necháme okapat a rozdělíme na porce. Přidáme mrkev a anglickou slaninu, můžeme i s trochou výpeku. Zakápneme balzamikovým octem a můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 5 min vaření 15 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 23 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
388.34 kcal |
Protein |
13.47 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
8.77 g
5.58 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
31.67 g
10.62 g
|
Reklama
Reklama