Vepřové v rajčatové omáčce se špagetami
- Přidat foto
-
Reklama
Všemi milované špagety a k nim pomalu dušené a krásně měkké vepřové maso s jednoduchou omáčkou.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Vepřové maso nakrájíme na větší kostičky. Cibuli nakrájíme na proužky a dáme restovat na sádlo společně s masem, grilovacím kořením, paprikou a lžičkou saturejky.
2.
Po orestování podlijeme vodou do 2/3 a necháme pomalu dusit na mírnou teplotu asi 1,5 hodiny. Po půl hodině přidáme prolisovaný česnek.
3.
Na poslední půl hodinu přidáme rajčatový protlak, saturejku, sůl, pepř a cukr. Můžeme přiostřit špetkou chilli.
4.
Uvaříme špagety a můžeme společně podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 1 hod 30 min vaření 1 hod 40 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 36 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
601.10 kcal |
Protein |
39.59 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
71.05 g
11.10 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
15.32 g
5.07 g
|
Reklama
Reklama