Zapékané filé s olivami
- Přidat foto
-
Reklama
Rybí filé vůbec nemusí být smažené v trojobalu, abyste jej proměnili v pochoutku. Výborné je zapékané, doplněné o výraznou chuť oliv.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Malou zapékací mísu vymažeme máslem. Olivy nakrájíme na drobná kolečka. Rybí filé osolíme a opepříme z obou stran. Dáme na talíř a pokapeme citrónovou šťávou. Necháme pár minut v pokojové teplotě.
2.
Poté dáme do pekáčku, přidáme olivy, přiklopíme poklicí a dáme péct na 20 minut na 180 stupňů.
3.
Po 20 minutách vlijeme smetanu a pečeme dalších 20 minut. Poté odklopíme poklici, vypneme troubu a přidáme strouhaný sýr. Necháme 5 minut ve vyhřáté troubě a můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 40 min vaření 45 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 44 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
414.38 kcal |
Protein |
31.75 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
1.70 g
1.05 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
31.78 g
18.64 g
|
Reklama
Reklama