Škvarková polévka bez mouky
- Přidat foto
-
Reklama
Sádlo si pravidelně škvařím doma, a proto máme v lednici stálou zásobu škvarků. Oblíbili jsme si tuhle škvarkovou polévku. Pokud máte domácí škvarky, doporučuji recept vyzkoušet.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
V hrnci si rozehřejeme sádlo a opečeme na něm cibuli na kostičky a nastrouhanou kořenovou zeleninu.
2.
Po opečení přidáme škvarky, plechovku s rajčaty a zalijeme zeleninovým vývarem.
3.
Provaříme, přidáme česnek, sůl, pepř, celerovou nať a můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 15 min vaření 25 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 29 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
551.27 kcal |
Protein |
13.68 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
19.30 g
11.64 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
46.83 g
18.00 g
|
Reklama
Reklama