Rybí filé na másle a česneku
- Přidat foto
-
Reklama
Rybí filé je nenáročné na přípravu. Zdravý oběd můžete mít během několika minut na stole.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Rybí filé si osolíme a posypeme kmínem.
2.
Na pánvi rozehřejeme máslo a filé opečeme z obou stran.
3.
Česnek si nakrájíme na plátky a vložíme k rybě do rozpáleného másla a společně vše opečeme.
4.
Podáváme s čerstvou zeleninou a filé pokapeme na talíři citrónovou šťávou.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 15 min vaření 20 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 52 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
505.44 kcal |
Protein |
33.81 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
1.89 g
0.09 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
41.19 g
25.69 g
|
Reklama
Reklama