Fazole s uzeným masem z pomalého hrnce
- Přidat foto
-
Reklama
Díky pomalému vaření do sebe fazole natáhnou veškerou chuť uzeného masa. S pečivem získáte plnohodnotný oběd nebo večeři s vysokým podílem bílkovin.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Přes noc namočené fazole dejte spolu s uzeným masem, cibulí a česnekem a kořením do pomalého hrnce. Uzené maso můžete dát v celku nebo nakrájet na menší kousky.
2.
Zalijte vodou, aby fazole byly těsně ponořené. Na uvedené množství je to přibližně dva hrnky.
3.
Spusťte hrnec a vařte 8 hodin na druhý stupeň.
4.
Podávejte s pečivem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 8 hod 5 min celkem |
Množství: | 5 × porce |
Autor: | BunTom |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 26 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
596.59 kcal |
Protein |
36.51 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
63.33 g
5.67 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
15.48 g
4.58 g
|
Reklama
Reklama