Krůtí kousky na červeném zelí s brambory

Čeká vás vaření pro celou rodinu a hledáte jednoduchý, nenáročný recept? Co takhle ověřená klasika, která nezklame. Vyměňte knedlíky za brambory a zbude vám v břichu místo ještě na dezert.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Krůtí prsa nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme, přidáme tymián i sladkou papriku.
2.
Pekáč potřeme přepuštěným máslem, vložíme do něj kysané červené zelí, přidáme kmín a promícháme.
3.
Okořeněné kousky krůtího masa přidáme do pekáče na kysané zelí, přiklopíme víkem či alobalem a pečeme 1 hodinu a 15 minut při teplotě 175 °C. Poté víko/alobal sundáme a pečeme odkryté ještě 15 minut.
4.
Než se maso dopeče, uvaříme brambory. Podáváme spolu s masem a zelím.

Od: Petra, 28.1.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
1 hod 30 min vaření
1 hod 45 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petra
Cena ingrediencí: 1 × porce = 18 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
716.28 kcal
Protein
49.95 g
Sacharidy
z toho cukr
102.59 g
5.58 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
6.31 g
2.73 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama