Krůtí kousky na červeném zelí s brambory
Čeká vás vaření pro celou rodinu a hledáte jednoduchý, nenáročný recept? Co takhle ověřená klasika, která nezklame. Vyměňte knedlíky za brambory a zbude vám v břichu místo ještě na dezert.
Reklama
Postup přípravy
1.
Krůtí prsa nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme, přidáme tymián i sladkou papriku.
2.
Pekáč potřeme přepuštěným máslem, vložíme do něj kysané červené zelí, přidáme kmín a promícháme.
3.
Okořeněné kousky krůtího masa přidáme do pekáče na kysané zelí, přiklopíme víkem či alobalem a pečeme 1 hodinu a 15 minut při teplotě 175 °C. Poté víko/alobal sundáme a pečeme odkryté ještě 15 minut.
4.
Než se maso dopeče, uvaříme brambory. Podáváme spolu s masem a zelím.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
716.28 kcal |
Protein |
49.95 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
102.59 g
5.58 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
6.31 g
2.73 g
|
Reklama
Reklama