Pikantní rajčatový tataráček
- Přidat foto
-
Reklama
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Rajčata přepůlíme, vydlabeme semínka a nakrájíme na kousky.
2.
Sušená rajčata opláchneme a také nakrájíme na kousky.
3.
Tyčovým mixérem rozmixujeme, ale můžeme ponechat i kousky.
4.
Připravíme sítko a směs necháme asi půl hodiny vykapat.
5.
Poté přidáme, utřený česnek, nakrájenou jarní cibulku, olej, chilli, sůl a pepř, můžeme i balsamiko.
6.
Podáváme s čerstvou bazalkou, pečivem, nebo s topinkou.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Liška |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 30 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
159.92 kcal |
Protein |
4.23 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
13.36 g
9.93 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
9.30 g
1.27 g
|
Reklama
Reklama