Zelný salát s klíčky a vejcem
- Přidat foto
-
Reklama
Červené zelí je výborná příloha k pečeným masům a je třeba jej podusit. Aby vám zkřehlo a mohli jste jej použít do salátů, je třeba trochu času navíc. Získáte však skvělý základ pro nejrůznější oblohy a saláty.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Nejprve si dáme vařit vejce natvrdo.
2.
Zelí nakrájíme na co nejdrobnější kousky. Můžeme i nastrouhat. Čím drobnější kousky budete mít, tím je příprava kratší.
3.
Nakrájené zelí dáme do misky, přidáme sůl, olivový olej a balzamikový ocet. Rukou promačkáváme a propracováváme alespoň 30 minut. Zelí hezky zkřehne a pustí šťávu.
4.
Poté přidáme klíčky a oloupané, vychladlé vejce. Dáme na chvíli do lednice.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
40 min příprava 15 min vaření 40 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 19 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
406.49 kcal |
Protein |
9.40 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
19.92 g
19.10 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
31.78 g
5.20 g
|
Reklama
Reklama