Třená makrelová pomazánka s olivami a vejcem
- Přidat foto
-
Reklama
Výborná pomazánka s výraznou chutí. Olivy zcela nahradí další přísady a na chuťovky vám bude stačit jen tato pomazánka.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Dáme vařit vejce nahniličku, vychladlé oloupeme.
2.
Maso z makrely pečlivě obereme z kostí a dáme do misky.
3.
Přidáme tavený sýr, jogurt, hořčici. Promačkáme vidličkou. Smícháme s vejcem, promačkáme.
4.
Olivy nakrájíme na kolečka a vmícháme do pomazánky vařechou. Necháme vychladit a mažeme na chuťovky.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 10 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 16 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
195.27 kcal |
Protein |
13.65 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
1.68 g
0.72 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
14.47 g
6.62 g
|
Reklama
Reklama