Vrstvený jogurtový dezert
- Přidat foto
-
Reklama
Výborná svačinka nebo snídaně, kterou s sebou můžete vzít na cesty. Děti si ji zamilují a pochutnají si i dospělí.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Nejprve uvaříme jahodový pudink. Do mléka dáme svařit vanilkový a třtinový cukr. Pudink vaříme asi 2 minuty a necháme trochu vychladnout.
2.
Mandle dáme do vroucí vody a chvíli povaříme. Přelijeme studenou vodou, oloupeme a rozpůlíme.
3.
Ovesné vločky opražíme na suché pánvi.
4.
Připravíme si uzavíratelné sklenice. První vrstva je pudink, druhá piškoty, následně jogurt, ovesné vločky, pudink, jogurt a mandle.
5.
Necháme v lednici několik hodin proležet.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 3 min vaření 6 hod celkem |
Množství: | 3 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 32 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
676.71 kcal |
Protein |
25.88 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
78.70 g
64.79 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
28.33 g
12.39 g
|
Reklama
Reklama