Vepřová játra s anglickou slaninou
- Přidat foto
-
Reklama
Vepřová játra na roštu jsou rychlá na přípravu a přitom tak skvěle chutnají. Doplněná o zeleninový salát a tatarskou omáčku se stávají pochoutkou.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Játra si nakrájíme na tenčí plátky a opepříme.
2.
Na pánvi si rozehřejeme sádlo a vložíme játra. Opečeme z obou stran. Pozor, aby jsme pořádně propekla. Nejlépe nechat opékat 15-20 minut.
3.
Před dopečením přidáme na pánev silnější plátky anglické slaniny a opečeme do křupava. Stáhneme z ohně a játra osolíme.
4.
Můžeme podávat s vařeným bramborem, zeleninovým salátem a doplnit tatarskou omáčkou.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 20 min vaření 25 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 20 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
481.71 kcal |
Protein |
46.25 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
5.01 g
0.09 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
29.40 g
10.52 g
|
Reklama
Reklama