Vepřová játra s anglickou slaninou

Vepřová játra na roštu jsou rychlá na přípravu a přitom tak skvěle chutnají. Doplněná o zeleninový salát a tatarskou omáčku se stávají pochoutkou.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Játra si nakrájíme na tenčí plátky a opepříme.
2.
Na pánvi si rozehřejeme sádlo a vložíme játra. Opečeme z obou stran. Pozor, aby jsme pořádně propekla. Nejlépe nechat opékat 15-20 minut.
3.
Před dopečením přidáme na pánev silnější plátky anglické slaniny a opečeme do křupava. Stáhneme z ohně a játra osolíme.
4.
Můžeme podávat s vařeným bramborem, zeleninovým salátem a doplnit tatarskou omáčkou.

Od: Petuler, 19.2.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
20 min vaření
25 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 20 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
481.71 kcal
Protein
46.25 g
Sacharidy
z toho cukr
5.01 g
0.09 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
29.40 g
10.52 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama