Krupicová polévka s vejcem

Oblíbená polévka hlavně u malých dětí. Polévka je rychlá a snadná na přípravu.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V hrnci si rozpustíme máslo a opražíme na něm cibuli na kostičky společně s nastrouhanou kořenovou zeleninu.
2.
Zaprášíme krupicí, opražíme a rozklepneme vejce. Poté zalijeme zeleninovým vývarem a přivedeme k varu. Krátce povaříme a dochutíme solí a vegetou.
3.
Při podávání zdobíme nakrájenou celerovou natí.

Od: Petuler, 25.2.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
15 min vaření
20 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 9 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
252.65 kcal
Protein
7.92 g
Sacharidy
z toho cukr
25.89 g
5.80 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
13.01 g
7.29 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama