Krupicová polévka s vejcem
- Přidat foto
-
Reklama
Oblíbená polévka hlavně u malých dětí. Polévka je rychlá a snadná na přípravu.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
V hrnci si rozpustíme máslo a opražíme na něm cibuli na kostičky společně s nastrouhanou kořenovou zeleninu.
2.
Zaprášíme krupicí, opražíme a rozklepneme vejce. Poté zalijeme zeleninovým vývarem a přivedeme k varu. Krátce povaříme a dochutíme solí a vegetou.
3.
Při podávání zdobíme nakrájenou celerovou natí.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 15 min vaření 20 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 9 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
252.65 kcal |
Protein |
7.92 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
25.89 g
5.80 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
13.01 g
7.29 g
|
Reklama
Reklama