Těstoviny s tuňákem, rajčaty, rukolou a kapary
- Přidat foto
-
Reklama
Chutný způsob, jak připravit tuňáka z konzervy.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Nejprve uvařte těstoviny, vodu nevylévejte, ještě ji budeme potřebovat.
2.
Na olivovém oleji osmahněte najednou chilli, česnek, rajčata a kapary. Asi 2-3 minuty.
3.
Do pánve poté přidejte těstoviny, promíchejte. Přidejte ještě trošku vody z těstovin, aby se vytvořila krémová omáčka.
4.
Nakonec odstavte, přimíchejte rukolu, zakápněte citronovou šťávou, osolte (pokud je třeba), opepřete a přimíchejte tuňáka (bez šťávy).
5.
Podávejte dozdobené čerstvou rukolou, zakápnuté olivovým olejem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 10 min vaření 15 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | BunTom |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 42 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
603.06 kcal |
Protein |
28.31 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
74.51 g
4.29 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
19.07 g
2.77 g
|
Reklama
Reklama