Rizoto na kari
- Přidat foto
-
Reklama
Rizoto je oblíbený pokrm pro většinu z nás. Jeho příprava je snadná a rychlá.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Propláchneme si rýži ve studené vodě a vsypeme do hrnce. V poměru jeden hrnek rýže na jeden a půl hrnku vody. Osolíme a vaříme v nezakrytém hrnci asi 16 minut.
2.
Na pánvi si rozehřejeme olej, vložíme maso nakrájené na malé kostičky, osolíme, opepříme, přidáme kari a restujeme.
3.
Po změknutí masa přidáme nakrájený pórek, nakrájenou cibuli, papriku na kostičky, chvíli opékáme a vsypeme uvařenou rýži.
4.
Do rizota nastrouháme goudu, promícháme a můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 25 min vaření 30 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 58 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
939.77 kcal |
Protein |
52.44 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
121.13 g
10.92 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
26.06 g
7.52 g
|
Reklama
Reklama