Vepřová plec s kukuřicí a těstovinami
- Přidat foto
-
Reklama
Vepřové maso v jemné omáčce s kukuřicí. Omáčka chutná nasládle po kukuřici.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
V hrnci si rozehřejeme sádlo a vsypeme cibuli nakrájenou na kostky společně s novým kořením a bobkovým listem. Opékáme do tmava.
2.
Maso si nakrájíme na menší kousky a osolené, opepřené vložíme do hrnce. Necháme maso zatáhnout ze všech stran a zalijeme vývarem. Přikryjeme poklicí a dusíme do měkka. Asi hodinu.
3.
V hrnku si rozmícháme moukou s vodou na řidší těstíčko a jak máme maso měkké vlijeme rozmíchanou mouku do hrnce a tím šťávu zahustíme.
4.
Přidáme kukuřici včetně nálevu. Podle chuti osolíme.
5.
Těstoviny si uvaříme podle návodu na obalu. Scedíme, promastíme a můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 1 hod 20 min vaření 1 hod 30 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 36 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
666.86 kcal |
Protein |
52.74 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
72.08 g
7.89 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
16.84 g
5.00 g
|
Reklama
Reklama