Štika na česneku a kmínu
- Přidat foto
-
Reklama
Skvěle ochucené filé ze štiky, které můžete servírovat s bramborovou přílohou, opečenou bagetou nebo jen zeleninovým salátem.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Filé z obou stran osolíme a opepříme. Posypeme kmínem a sladkou paprikou. Zakapeme citrónovou šťávou a potřeme prolisovaným česnekem.
2.
Necháme 10 minut v pokojové teplotě.
3.
Na pánvi rozehřejeme máslo a na velmi mírnou teplotu opékáme z obou stran. Jednu stranu asi 8 až 10 minut.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 20 min vaření 25 min celkem |
Množství: | 3 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 69 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
324.91 kcal |
Protein |
26.60 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
2.69 g
0.38 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
22.99 g
13.90 g
|
Reklama
Reklama