Krkovice v hořčici a smetaně
- Přidat foto
-
Reklama
Pomalu pečená krkovice se výborně doplňuje s chutí hořčice, česneku a smetany. Je možné ji podávat s těstovinami nebo rýží.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Krkovici rozklepeme paličkou na maso. Z obou stran ji osolíme, opepříme, posypeme kmínem a paprikou.
2.
Na obě strany natřeme prolisovaný česnek a hořčici. Plátky naskládáme na sebe a necháme asi 15 minut v pokojové teplotě.
3.
Mezitím nakrájíme cibuli na kostičky. V pekáči rozehřejeme sádlo, přidáme cibuli a restujeme.
4.
Poté dáme plátky krkovičky, chvíli restujeme z obou stran. Podlijeme vodou a pečeme pod poklicí na 150 stupňů 2 hodiny. Kontrolujeme, podléváme.
5.
Po dvou hodinách přidáme sladkou smetanu (můžeme ji zahustit moukou, ale není nutné) a pečeme ještě asi 20 minut.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 2 hod 30 min vaření 3 hod celkem |
Množství: | 3 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 38 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
793.67 kcal |
Protein |
34.74 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
11.18 g
4.23 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
68.20 g
31.11 g
|
Reklama
Reklama