Vepřové kostky na mrkvi a rozmarýnu

Pomalu dušené vepřové maso je hezký šťavnaté a příjemně nasládlé po mrkvi. Dobře se hodí k voňavému rozmarýnu.

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. V širokém hrnci rozehřejeme sádlo a dáme restovat na kostičky nakrájenou cibuli. Přidáme kostky vepřového masa a okořeníme. Krátce restujeme a podlijeme vodou.
  2. Snížíme teplotu na minimum. Přidáme na kolečka nakrájené očištěné mrkve a prolisovaný česnek.
  3. Dusíme asi 2 hodiny, pokud je třeba doléváme vodu. Podáváme s bramborovou kaší nebo rýží.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 378.13 kcal | Protein: 31.30 g | Sacharidy: 8.26 g | z toho cukr: 4.87 g | Tuk: 22.97 g | z toho nas. MK: 10.53 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2477-veprove-kostky-na-mrkvi-a-rozmarynu