Zeleninové špagety s hlívou a bešamelem
- Přidat foto
-
Reklama
Bezmasá rychlovka s lahodnou bešamelovou omáčkou a krásně křupavou hlívou ústřičnou. Maso vám vůbec nebude chybět.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Nakrájíme cibuli na kostičky a dáme restovat na hlubokou pánev společně s nakrájenou hlívou ústřičnou. Restujeme do zezlátnutí cibule a změknutí hlívy.
2.
Ve vedlejším hrnci si připravíme bešamel. Rozpustíme máslo, přidáme mouku a necháme zpěnit. Zalijeme mlékem. Mléko dolévejte podle požadované hustoty omáčky, na špagety je lepší řidší směs.
3.
Do omáčky přidejte prolisovaný česnek a krátce povařte. Vypněte.
4.
Do orestované hlívy přidejte koření a zeleninovou směs. Promíchejte a restujte do změknutí.
5.
Uvařte špagety. Bešamel smíchejte s hotovou houbovo-zeleninovou směsí. Podávejte se špagetami.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 15 min vaření 25 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 26 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
574.99 kcal |
Protein |
18.05 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
78.18 g
9.86 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
19.29 g
8.78 g
|
Reklama
Reklama