Zeleninové špagety s hlívou a bešamelem

Bezmasá rychlovka s lahodnou bešamelovou omáčkou a krásně křupavou hlívou ústřičnou. Maso vám vůbec nebude chybět.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Nakrájíme cibuli na kostičky a dáme restovat na hlubokou pánev společně s nakrájenou hlívou ústřičnou. Restujeme do zezlátnutí cibule a změknutí hlívy.
2.
Ve vedlejším hrnci si připravíme bešamel. Rozpustíme máslo, přidáme mouku a necháme zpěnit. Zalijeme mlékem. Mléko dolévejte podle požadované hustoty omáčky, na špagety je lepší řidší směs.
3.
Do omáčky přidejte prolisovaný česnek a krátce povařte. Vypněte.
4.
Do orestované hlívy přidejte koření a zeleninovou směs. Promíchejte a restujte do změknutí.
5.
Uvařte špagety. Bešamel smíchejte s hotovou houbovo-zeleninovou směsí. Podávejte se špagetami.

Od: Iva V, 11.3.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
15 min vaření
25 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 26 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
574.99 kcal
Protein
18.05 g
Sacharidy
z toho cukr
78.18 g
9.86 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
19.29 g
8.78 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama