Ostrá pomazánka na topinky
- Přidat foto
-
Reklama
Výborná pikantní pomazánka, díky které proměníte obyčejné topinky ve skvělou chuťovku k pivu nebo vínu.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Česnek prolisujeme a rozmixujeme s paštikou a ďábelskou omáčkou. Kdo nemá ďábelskou omáčku, může použít ostrý kečup.
2.
Promícháme s nadrobno nakrájeným pórkem a rajčaty.
3.
Mažeme na topinky usmažené na sádle. Topinky můžeme také potřít česnekem a přisolit, teprve poté přidat pomazánku.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 10 min vaření 15 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 16 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
316.15 kcal |
Protein |
11.33 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
36.63 g
5.92 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
12.78 g
4.11 g
|
Reklama
Reklama