Přírodní kotlety na pórku
- Přidat foto
-
Reklama
Pomalu pečené šťavnaté maso získá díky pórku jemnou chuť. Hodí se k bramborové příloze nebo k rýži.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Vepřové kotlety mírně naklepeme. Z obou stran osolíme a opepříme, potřeme prolisovaným česnekem. Posypeme ostatním kořením.
2.
Necháme chvíli v pokojové teplotě.
3.
Ve velkém pekáči rozehřejeme sádlo, přidáme nadrobno nakrájený pórek a cibuli. Promícháme se sádlem.
4.
Plátky kotlety dáme na pekáč a krátce restujeme z jedné strany. Obrátíme, podlijeme trochou vody a dáme pokličku.
5.
Pečeme v troubě na 140 stupňů asi 2 hodiny.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 2 hod vaření 2 hod 15 min celkem |
Množství: | 6 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 31 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
293.74 kcal |
Protein |
35.53 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
8.76 g
2.78 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
12.75 g
4.04 g
|
Reklama
Reklama