Těstovinový salát s červenou čočkou, pečeným květákem a paprikami
- Přidat foto
-
Reklama
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Nakrájíme papriky a rozdělíme květák na malé hlavičky. Pokapeme olejem a dáme péct do trouby na 180°C cca na 30 minut. V průběhu občas promícháme.
2.
Uvaříme čočku dle návodu tak, že 1 šálek čočky uvaříme ve 3 šálcích vody. Já osobně dávám vody o něco méně a vařím čočku o něco kratší dobu. Čočka pak není rozvařená.
3.
Postavíme osolenou vodu s olejem, přivedeme k varu a poté vaříme dle návodu těstoviny. Až jsou měkké, scedíme a necháme vychladnout.
4.
Pak už jen nakrájíme veškerou zeleninu, kterou dáme do velké mísy.
5.
Čočku scedíme, propláchneme studenou vodou a přidáme k zelenině.
6.
Osolíme a opepříme, zamícháme se sojanézou a nakonec přidáme těstoviny a opečené papriky a květák.
7.
Vše důkladně promícháme.
8.
Nakonec opražíme semínka a ozdobíme.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 45 min vaření 1 hod celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Liška |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 41 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
556.29 kcal |
Protein |
26.65 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
77.92 g
8.02 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
10.98 g
1.63 g
|
Reklama
Reklama