Pikantní pomazánka z uzeného tuňáka
- Přidat foto
-
Reklama
Krásně nadýchaná pomazánka s příjemnou pikantní chutí. Chystáme většinou na grilovací párty jako předkrm. Povšimněte si množství porcí. Pro domácí přípravu volte poloviční dávku. Hotová pomazánka naplní dózu o objemu 1 litr.
Reklama
Ingredience
-
- nebo
Postup přípravy
1.
Tuňáky vytáhneme a dáme do mixovací mísy. Nálev nepoužijeme. Je nutné mít úplně změklé máslo.
2.
Přidáme ostatní ingredience a dlouze mixujeme. Mixujte několik minut, až hmota udělá pěnu.
3.
Na větší ostrost můžete přidat ještě špetku chilli. Dejte do lednice vychladit a můžeme mazat na pečivo.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 10 min celkem |
Množství: | 20 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 11 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
166.40 kcal |
Protein |
3.89 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
1.22 g
0.87 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
16.46 g
6.54 g
|
Reklama
Reklama