Hovězí mleté maso s listovým špenátem, česnekem a smetanou s těstovinami
- Přidat foto
-
Reklama
Velmi chutný pokrm pro milovníky těstovin vhodný na všední den i svátek.
Reklama
Ingredience
příloha
Postup přípravy
1.
Těstoviny si připravíme, jak jsme zvyklí nebo podle návodu na sáčku.
2.
V hlubší pánvi si necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli.
3.
Přidáme mleté maso, osolíme, opepříme. Restujeme, dokud se maso nezatáhne.
4.
Poté maso trošku podlijeme a necháme dusit doměkka.
5.
Až je maso měkké, malinko vzniklou omáčku zahustíme rýžovou moukou s vodou.
6.
Necháme provařit.
7.
Přidáme natrhané lístky špenátu a prolisovaný česnek.
8.
Nakonec zalijeme smetanou a prohřejeme.
9.
Servírujeme s připravenými těstovinami.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 1 hod 30 min celkem |
Množství: | 3 × porce |
Autor: | Šárka75 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 34 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
846.62 kcal |
Protein |
39.50 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
90.97 g
6.50 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
33.13 g
16.97 g
|
Reklama
Reklama