Bramborové placky z trouby

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Brambory oloupeme a nastrouháme na struhadle. Přendáme do mísy, osolíme a necháme pustit vodu, kterou slijeme.
2.
Přidáme mouku, sůl a pepř. Promícháme a podle potřeby ještě dohustíme trochou mouky.
3.
V rychlosti tvarujeme bramboráky, které přendáváme na plech vystlaný pečicím papírem. Plochu pod bramborákem i samotný bramborák potřeme olejem.
4.
Přendáme do trouby rozehřáté na 180 °C a pečeme asi 25 až 30 minut.

Od: Liška, 6.4.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
30 min vaření
45 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Liška
Cena ingrediencí: 1 × porce = 4 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
223.46 kcal
Protein
6.11 g
Sacharidy
z toho cukr
44.79 g
2.10 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
0.35 g
0.08 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama