Grilovaný hermelín se slaninou
- Přidat foto
-
Reklama
Většina z nás má oblíbené grilované sýry. U nás doma grilujeme nejčastěji hermelín, doplněný slaninou, cibulkou a medvědím česnekem. K tomu nemůžou chybět brusinky a nebo ostružinový džem.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Vezmeme si kus alobalu a položíme na něj dva plátky slaniny. Na slaninu položíme hermelín.
2.
Hermelín posypeme nasekanými lístky medvědího česneku a grilovacím kořením. Položíme na tenké kolečka nakrájenou cibuli a další dva plátky slaniny.
3.
Hermelín pořádně zabalíme do alobalu, tak aby nám při grilování nevytekl a můžeme vložit na gril. Grilujeme asi 15 minut podle toho, jak bude sýr měkký.
4.
Můžeme podávat se zeleninou, brusinkami, ostružinovým džemem a tmavým pečivem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 15 min vaření 25 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 59 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
831.24 kcal |
Protein |
40.07 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
6.18 g
3.93 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
70.85 g
32.47 g
|
Reklama
Reklama